Voor nieuwe-tijdse organisaties

Bedrijfsopstelling

Business coaching voor de Nieuwe Aarde

Bedrijfs-opstelling

Elke organisatie is de samenkomst van vele lagen. De bovenwereld, het grotere plan achter de creatie. Maar ook alle ervaringen van het verleden, gemiste kansen, conflicten zijn ook in het onderbewuste genesteld. Zij vormen naast natuurlijk de mooie ervaringen die zijn gematerialiseerd tot kansen en kwaliteiten, de cultuur. Dit is hoe de energie stroomt en bepaald wat je aantrekt, wat slaagt en wat niet.

De hele organisatie is gevormd vanuit die droom van de founder. De founder is het DNA, de blauwdruk van het systeem. Opnieuw uitlijnen met deze droom brengt vaak veel boven. Daar waar belangen van de markt te grote invloed hebben gehad is in sommige gevallen het ware noorden vertroebelde geraakt. Maar ook alle onuitgesproken emoties kunnen vat hebben op de huidige gang van zaken. Een bedrijfsopstelling haalt het onderbewuste boven, laat zien wat er in de energie gebeurd, zodat je aanpassingen kan doen in de visie en strategie. Het draagt bij een diepe opschoning, zodat er een hernieuwde stroom kan ontstaan.

Aanbod

Elke bedrijfsopstelling is een op maat gemaakt product waarbij we de kernlagen van een probleem of wens zichtbaar maken. Puur door de verschillende thema’s zichtbaar te maken ontstaat er naast helderheid, altijd een transformatieve heling. De verandering in de kernlagen zal doortrillen naar alle hoeken van de organisatie.

Hoe gaat het in zijn werk?

* Meld je aan via het contactformulier voor een vrijblijvend afstemmingsgesprek
* In het strategie gesprek gaan we naar de kern van de hulpvraag
* Tijdens de dag van de opstelling kom ik met een 2 representanten
* Zijn er meer representanten nodig kunnen die worden ingevlogen voor 300,- pp
* Op de dag worden 2 opstellingen gedaan
– 1 vanuit de wijsheid die het veld inbrengt
– 1 vanuit de specifieke vraag van de opdrachtgever
* Na een periode van 3 weken komt er een integratie moment met alle betrokkenen

Wees welkom

De blauwdruk zichtbaar maken