Leiders, teams en organisaties staan voor nieuwe uitdagingen. De toenemende druk van de markt en de invloed van technologische versnelling, vraagt meer van ons dan ooit. Hoe kun je in je centrum blijven, en in contact met je koers?

Organisaties zijn een afspiegeling van de wereld van nu, en laten zien hoe we in vele gevallen uit verbinding zijn geraakt. Er is een toenemende afstand tussen leiders en teams, visie en uitvoering maar ook tussen mens en ziel, en afdelingen onderling.

Wat is er nodig om weer tot een samenwerkend geheel te komen? Welke essentiële onderdelen zijn verloren geraakt? En allerbelangrijkste, welke sleutel draag jij als persoon om je organisatie naar het volgende niveau te brengen?

Business Alchemie brengt met minimale inspanningen op kernplekken beweging in de organisatie. Door de visie en missie in lijn te brengen met de verlangens en behoeftes, gaat de energie dezelfde kant op, en creëer je een rimpeling vanuit de kern naar buiten. Oftewel, het pebble effect.

Aéreon Creations in samenwerking met:

Aéreon

Consultant, Architect & Organisatie Alchemist

Faciliteren van een Stevige basis voor toekomstvaste vernieuwingen

Mijn kracht en specialiteit zit hem in het steeds opnieuw in beeld brengen van het transformatieproces, en stap voor stap de veranderingen doorvoeren. Door middel van consultancy en alchemie belichten we keer op keer dat stuk wat jij als leider of als team nodig hebt voor het verstevigen van de basis. Gaandeweg rijk ik de kleinst mogelijk stapjes aan, die een mega impact hebben. Al die stappen verankeren we in lijn met het gezette doel wat zorgt voor stabiliteit, zodat concrete zaken en creaties gedurende rit kunnen landen.

Voor bewuste en bezielde organisaties die met een vurig verlangen, het hoogste potentieel van het bedrijf in de wereld willen brengen.

Om vanuit uitlijning met de ultieme blauwdruk van de organisatie een duurzame betekenis voor de samenleving te worden.

Voor leiders met een bereidheid om oude paradigma’s los te laten. En de kracht hebben dit door te voeren door de organisatie heen.

Om op die manier de natuurlijke orde en samenhang te herstellen zodat de transformatie zelf-genererend verder leeft.

Waarbij we met beide benen op de grond en gezonde zakelijkheid, bedrijfsvoering en rendement niet uit het oog verliezen. Ga je aan?