Mijn verlangen is het ondersteunen van dienende creaties. En ik heb met vallen en opstaan geleerd, dat ik alleen dat kan doen wat helemaal voor mij klopt. En dat is werken met gemotiveerde en geïnvesteerde mensen, die hun missie en potentieel willen leven.

 

Mijn specialisatie zit in het begeleiden, van hen die een sleutelrol vervullen, voor het geheel.

 

Heb jij een unieke skill die tot vorming wil komen?

Ben jij vertegenwoordiger van een grotere groep mensen?

Heb je een aanhang van volgers waarvoor jij van betekenis bent?

Speel je een sleutelrol voor de collectieve ontwikkeling van de nieuwe tijd?

Ben je poortwachter van een nieuwe kleur of energie die op aarde wil komen?

Speel jij een sleutelrol in een bedrijf of organisatie, die klaar staat om te openen?

 

Als je op een of meerdere van deze vragen Ja antwoordde bestaat er een grote kans dat ik van betekenis kan zijn voor het expanderen, vergroten en uitdragen van jouw zielenmissie. Omdat ik mijn kanaal ten dienste stel van jouw manifestatie verwacht ik dat je ook 100% gaat voor jouw missie, en bovenal de kansen grijpt die door de samenwerking ontstaan. Er is een goede basis en fundering nodig voor de immense transitie die we samen activeren. Daarom stemmen we af in wat mogelijk is,
en welke bandbreedte van mijn kanaal nodig is.

Omdat ik op heb gemerkt dat losse sessies niet effectief genoeg zijn voor het grote werk, is de begeleiding op maandbasis. Dat betekent dat de gehele maand je toegang hebt tot mijn veld en afhankelijk van het pakket aanspraak kunt doen op fysieke tijd, tools en expertise. Zo ontstaan op dagelijkse basis veranderingen en kansen in je leven, met mijn energiekanaal als katalysator. De instaplevels bepalen je geinvesteerdheid en de te ontvangen bandbreedte.

Prijzen, productvormen en instaplevels

* Diensten zijn op maandbasis met minimale looptijd van 3 maanden, max 6 maanden
* Consulting kent 3 instaplevels. Afhankelijk van de mogelijk te ontvangen bandbreedte
* Sessies zijn de contactmomenten waarin het energiewerk samenkomt (richtlijn 2 uur)
* Prijzen zijn exclusief btw. Sessies zijn op locatie of via skype, en worden opgenomen
* Pakketten zijn richtlijnen en kunnen worden vormgegeven naar specifieke behoeftes
* Pakketten worden niet vertaald in uren, maar gaan om hoeveelheid energie en resultaat

 

Ben je klaar voor de next level, de volgende misschien wel grootste stap van je leven?

Voor alle diensten gelden de algemene voorwaarden

Testimonials

Zoals jullie in vorige blogs hebben kunnen lezen, ben ik bezig om mijn Nieuwetijdscentrum naar een hoger plan te brengen. Ik heb ervoor gekozen om niet meer het centrum te zijn, niet meer de opleiding Holistisch Gezins en Kindertherapie te zijn. Ik volg nu samen met Jan Pieter Schreur het programma van Bezield ondernemen en wat heeft het me al veel opgeleverd. Ik creëer en manifesteer vanuit mijn vrouwelijke energie, dus van binnenuit en ik heb daarbij de mannelijke energie nog nodig, zoals structuur, grenzen en overzicht. We zijn de organisatie nu op een andere manier aan het neerzetten, met de juiste mensen op de juiste plek en dit alles conform de energetische blauwdruk van het centrum, van mij en van de ander. En ook kijken we, werk ik aan de stukken/blokkades die nog bij mij spelen om werkelijk tot manifestatie te komen van de organisatie. Dit gaat op heel diep niveau, mijn eigen stukken, stukken die ik draag voor mijn ouders, vorige levens, collectief en andere dimensies.

In één woord, WOW

Kortom, blij en dankbaar voor het programma Beziel ondernemen.

Nieuwetijdscentrum Lichtvlinder