Eerst dacht ik dat alles wat ik creëerde voor mij was, maar steeds meer leer ik dat ik een kanaal ben voor collectieve verlangens. En dat ik een blauwdruk via vorm, begeleiding, proceswerk voor een persoon of groep op aarde breng.

Elke creatie die is opgebouwd uit natuurwetten, heeft het potentie hebben om zelfdragend en duurzaam te worden. Onder de juiste omstandigheden en met de juiste voeding kunnen ze op een gegeven moment loskomen van de founder die hem heeft gecreëerd.

Om je inzicht te geven in hoe zo’n creatie eruit kan zien heb ik deze pagina opgemaakt met korte uitleg. Het zijn vaak healing-tools die zelfstandig steeds meer bewustzijn verzamelen door te werken met externe en interne draagvelden.

Ze werken vaak in op het onderbewuste, en ontwikkelen zich gaande weg verder vanuit de oorspronkelijke visie. Als je ervoor opent kunnen ze zorgen voor groei, expansie, heling, vergroten van bewustzijn of inzicht. Of bijdragen aan andere doelen waarvoor ze zij gemaakt.

Hieronder creaties die vanuit mezelf op aarde zijn gekomen. Sommige in gelijkwaardige samenwerkingen met anderen en bij andere was ik de vertaler voor een groep of collectief.

Het Handboek voor de Nieuwe Aarde

Dit boek is een spirituele gids die je in je eigen tempo begeleidt door de lessen en valkuilen van deze spannende tijd van overgang. Je gaat er letterlijk mee op reis door tijd en ruimte en doorloopt zo alle bewustzijnsfases.

Ik, de auteur Jan Pieter Schreur heb in vier jaar tijd de stappen doorleeft, en de antwoorden van mijn ervaringen zijn als een blauwdruk verweven in de teksten, die in ritmische bijna poëtische vorm diepere lagen raken. De magie die ik in het schrijven heb beleeft, de verbinding die ontstond met de eenheid en gidsenwereld, draagt het boek als sleutel bij zich.

De woorden zullen met je werkelijkheid versmelten en er ontstaat een samenwerking met je Hogere Zelf en gidsen, het boek en jouw realiteit. Zo kun je de tegenstrijdigheid van dualiteit overstijgen. Het inspireert, verlost en gaat verder daar waar andere paden stoppen.

School van Ascensie

Deze creatie ligt nog een beetje te slapen, en heeft het potentie in zich om een centrum te worden waarin mensen vanuit verschillende disciplines en kleuren diensten aanbieden.

“In deze spannende tijd van transformatie en voleinding zullen velen opstaan en meesterschap over hun eigen leven opeisen. De School van Ascensie is erop gericht, om deze “nieuwe aarde” mensen tools aan te rijken, zodat ze hun persoonlijke signature, kunnen gaan ontdekken en leven. Ben jij bereid jouw heilige pad te bewandelen? Wil je de verbinding met je wezen herstellen en vervolgens jouw kwaliteiten delen met je omgeving? Dan heb jij nu de sleutel gevonden… 

Het Levenswiel – de sleutel der eenheid

Dit is de motor van de School van Ascensie, het Jaarprogramma. Een vierjarige opleiding waarbij je elke jaar door een andere windrichting reist. Het Levenswiel is een ware ‘Nieuwe Aarde’ tool waar je een heel leven lang wat aan hebt. Het kadert je groei uit waardoor elke shift zicht en meetbaar wordt. Keer op keer doen we een nieuwe ronde en worden er steeds hogere en diepere lagen van je wezen zichtbaar. Ook kun je het wiel gewoon laten draaien en dan volgen de stappen naar innerlijke eenwording vanzelf. Het is een balans tussen maan en zon.

Raadsvuur – netwerken van inheemse raden

Raadsvuur heeft als doel de oorspronkelijke netwerken van wijzen met draagkracht te herstellen, zodat de oerwijsheid weer een gerespecteerde plek krijgt in de samen-leving.

Vanuit een natuurlijke herordening worden we uitgenodigd om onze rechtmatige plek in te nemen. Zodat we vanuit ons eigen kracht bewust en transparant gaan samenwerken.

Alles wat vanuit hier op organische wijze ontstaat is in overeenstemming met de kosmische orde en houdt zichzelf in stand, waardoor een fundament ontstaat voor de Nieuwe Aarde.

Het Elfenspel – Orakel uit het magische rijk

In onze reis naar volwassenheid raken velen de verbinding met de natuurwezens kwijt, een verbinding die voor kinderen zo normaal en waardevol is. Op speelse wijze brengt het elfenspel je daarmee weer in contact. Je krijgt weer toegang tot de wijsheid, krachten en magie die de natuurwezens graag met ons delen.

Je kunt het elfenspel in je eentje of met een groep gebruiken als inzichtkaarten en je kunt het inzetten bij een systeemopstelling. Diepe patronen worden blootgelegd en de natuurwezens en elementen uit het magische rijk steunen dit proces spelenderwijs.

En behalve een spel is er ook een cursus reeks met 3 initiaties om zelfstandig te leren begeleider te worden van het Elfenspel. Zie de agenda op de website voor meer info.

De Bezield geld Movement

Wat als we geld een nieuwe plek geven in ons leven. Dat we van overleven gaan naar bezield leven. Dat we de waarde van elkaars diepste zijn erkennen, en bekrachtigen met kloppende uitwisselingen, om zo een gezonde wereld achter te laten voor onze kinderen.

Doe je mee aan deze movement?

Bezield leven – Life is Art

De movement kent op elke level weer eigen unieke blauwdrukken, vaak opgebouwd uit de elementen. Ik zal ze niet allemaal delen, maar hiernaast één die momenteel het meest leeft bij.

We zijn allemaal geboren met een paar sleutels, een paar onderdelen van de blauwdruk, waar we zoveel plezier uit halen, dat het motortje van een bezield leven gaan draaien. Maar als dat motortje op wat voor reden dan ook stopt, krijg je wat we noemen, een vastloper. Ofwel een kortsluiting/ burn-out. In het her-activeren van bezield leven, gaan we eerst bezig met die gebieden die uit balans zijn geraakt, om uiteindelijk bij de kortsluiting te komen. Als een open-hart operatie herstellen we de kern laag, zodat er bezieling in je leven kan stromen.”

 

Stichting de Nieuwe Aarde

Stichting de nieuwe aarde creëert ruimte waar je vanuit zijn, tot volle bloei kan komen. We leren mensen om vanuit de kern samen te werken, om zo bij dragen aan het grotere geheel. Hierdoor laten we duurzame manifestaties en uitgelijnde leefgemeenschappen ontstaan.

Waarden: Soevereiniteit, Zijn in hoogste licht, Waardencreatie, Manifestatie vanuit je kern,

Hieronder een aantal creaties waarin ik een ondersteunende rol mocht spelen in het laten landen van een blauwdruk, website, dienst of product.

Jacob Geense – Welcoming you into the World

Jacob Geense, voor het verwelkomen van nieuwe aarde leiders & organisaties. Vanuit uitlijning en aanwezigheid scheppen we een ruimte waarin jou meest verfijnde wezen kan landen. Samen doorlopen we alle initiaties die nodig zijn voor het verwelkomen van het geschenk waarmee jij naar de aarde kwam. In het belichamen van je visie, opent je bestemming.

Hieronder een aantal creaties die reeds zijn vernietigd, maar me wel hebben geholpen tot waar ik nu ben. Je kunt alleen scheppen, als je ook kunt vernietigen.

Tzolkin Portal – portaal van kosmische wijsheid

Waar het allemaal begon. Tzolkin Portal, een kanaal die kosmische boodschappen vertaalde naar praktische levenslessen. Op Facebook begon ik een pagina die uiteindelijk 2500 volgers had, internationaal. Vanuit hier leerde ik workshops en readings geven, en begon mijn bedrijf, wat van School van Ascensie naar Aeréon – Creations transformeerde.

De online sjamaan

De online sjamaan, wie kent hem niet? Met een camera de natuur in vlogs maken over actuele zaken, en tussendoor afgeleid worden door krachtdieren en die vervolgens betekenis geven. Hier leerde ik om zichtbaar te worden, en me niet langer te verschuilen achter mooie vrome boodschappen, maar real-life boodschappen channelen.