Mijn reis

Biografie

Sai-dharti

Ingewijdt in Indische
vorm van Reiki

Tzolkin kalender

Basis in Mayakalender,
kosmische wijsheden

Inca-sjamanisme

Ingewijdt bij de Q’eros
als hoeder van aarde

Systemisch werk

Ruim ervaring als familie, stam en energetisch opsteller

Business coach, Consultant, Earthkeeper, Blauwdruk Designer & Organisatie Alchemist

Jan Pieter Schreur

Mijn kracht zit hem in het steeds opnieuw in kaart brengen van het transformatieproces. Doormiddel van dieptewerk verwelkomen we elementen die zijn blijven liggen. We openen jouw oerpijn en daarmee je signature. Hiermee wordt jouw plek in het geheel zichtbaar en kun je beginnen aan je taak. Wanneer alles om je heen uiteen lijkt te vallen ben ik het oog van de storm, de rust, het anker en overzicht, en bied ik concrete structuren en blauwdrukken die als kompas en route kaart fungeren, met autonomie en zelfdraagzaamheid als gevolg. Vanuit dienstbaarheid aan de ware koers, valt weg wat niet langer nodig is, en ontstaat er een heldere ruimte voor bezieling en vervulling.

Geïnspireerd door Inheemse beschavingen

De heiligheid die ik voel in oude beschavingen en inheemse culturen wens ik terug te brengen in de hedendaagse maatschappij. Het is onze uitdaging om oude wijsheid toe te passen, in de westerse wereld. Na de herontdekking van wijsheid uit verschillende oude stammen, zoals de Maya’s, Inca’s, Germanen en Alifuru, kwam ik in contact met de oude voorouders van de grond waar ik nu leef, het oervolk de Friezen. Zij geven een stille bedding aan het geheel, waar ik dienstbaar aan ben.

Mijn verhaal

In dit leven koos ik om van verschillende facetten te proeven en daar de diepte van te ervaren, om een zo’n breed mogelijk beeld te krijgen van onze samenleving. Ik koos bewust geen lange studies en liet al het aangeleerde los om mijn eigen pad hierin te vinden. Met vallen en opstaan kwam ik steeds dichter bij mezelf, mijn droom, verlangen, maar ook mijn oerpijn.

Het tij begon te keren toen ik me terugtrok uit het energiebedrijf waar ik werkte, om mezelf onder te dompelen in natuurkennis en oosterse wijsheid. Diep vanbinnen voelde ik een roep om deze vergeten parels terug te brengen in de maatschappij. Zodat we dat wat ontbreekt, de onzichtbare laag, kunnen begrijpen en praktisch toepassen in onze dagelijkse bezigheden.

Ik gaf gehoor aan een eeuwenoude roep, naar de bergen van Peru. Daar kwam ik in contact met de oorspronkelijke bewoners van het land, de Qeros. Zij hebben me onder hun vleugels genomen en ingewijd in een van de oudste vormen van Sjamanisme. Sindsdien werd ik geleid, en heb ik gekozen dienstbaar te zijn aan Moeder Aarde, en het proces waar zij in zit. Langzaam werd ik herinnert aan de droom waarmee ik naar de aarde kwam. Een beeld van een wereld waarin we samenleven in harmonie met elkaar en in overeenstemming met het goddelijke en de natuurwetten. En stel ik mij zelf ten dienste om dit op individueel, collectief, organisatorisch en wereldbestuur niveau op aarde helpen te implementeren.

Na een dienstbare periode als sjamaan en heler zowel in de particuliere sector als in het collectieve veld, begon ik weer een roep te voelen naar het bedrijfsleven. En bouwen we aan een community met Pegasus Consultancy.

Ten diepste voelende dat de komende periode, er een de grote shifts gaat plaats vinden in de maatschappij. We hebben al ons krachten te bundelen, te verbinden aan ons bedrijf en organisatie. Daarom ben ik me volledig aan het richten op leiders, influencers, zelfstandigen, visionairs, en andere creativelingen die hun ziel willen verbinden aan hun werk en creaties. Nieuwe aarde leiders die impact willen maken en een hogere missie dienen.

Testimonials

Wat ze zeggen

Mapije - Visual Artist

“Ik weet nog steeds niet hoe je het doet, maar je doet het goed.”

Jantine Coehoorn - Own your Flow

“Het spaceholden, de aanwezigheid en de enorme groei. Het veld wat je neerzet is ZO groots en voelbaar. Danjewel daarvoor.”

Hidde Ātman Ananda Jwi Zuwun

“Je helpt me wijs te worden in het multi-dimensionale veld, hoe dat werkt. Het is zo krachtig, waardoor je beter begrijpt hoe je relateert met jezelf, mensen en het land.”

Wees welkom

Ben jij klaar voor de grote overtocht?