Mijn portfolio

Projecten

Grid van Nieuwe aarde creaties

Projecten, Creaties & Samenwerkingen

Alle begeleidingen die ik aanbied vertalen zich vroeg of laat naar creaties, die magischer wijze met elkaar in verbinding staan. De Nieuwe Aarde bouwen we samen, en Aereon Creations staat in verbinding met het grid, de totale blauwdruk. Hieronder een aantal actuele en afgeronde creaties die allemaal met elkaar in verbinding staan.

Actuele projecten

5thQuest

De 5thQuest is een leiderschap spel & organisatie tool, het is het pad van de held/heldin, die door alle obstakels heen beweegt om een onafhankelijke bewuste leider te worden. En vanuit daar zijn of haar heilige missie in de wereld brengt.

Unwritten History

Samen met Frederieke van der Leij, heb ik Unwritten History ontwikkeld, een samenstelling van interviews, meditaties en achtergrond informatie over de verborgen geschiedenis van Nederland. In dit eerste deel duiken we in het verhaal van Frisia. We verwachten meerdere stammen en volkeren te verwelkomen in dit magische avontuur.

School van Ascensie

De School van Ascensie zet zich in om vanuit de hogere dimensies bewustzijn te verwelkomen middels jaarprogramma’s, sessies, workshops en blogs. Een plek van en voor meesters. Een heilige tempel waarin jij je initiatie pad kan bewandelen.

Oeria

Oeria is de herinnering en realisatie van bezield leven, in verbinding met elkaar en de natuur.  Onze missie is om grond of een landgoed te beheren, waarin we de stem van de natuur kunnen laten spreken. Waarin we kunnen bouwen aan een stevig fundament, zowel in de gemeenschap en onderlinge relaties, als de werk en leefomgeving die op een locatie willen ontstaan.

Boeken & Spellen

Het Elfenspel

In onze reis naar volwassenheid raken velen de verbinding met de natuurwezens kwijt, een verbinding die voor kinderen zo normaal en waardevol is. Het Elfenspel biedt toegang tot de wijsheid, krachten en magie die de natuurwezens graag met ons delen. Je kunt het elfenspel in je eentje of met een groep gebruiken als inzichtkaarten en je kunt het inzetten bij een systeemopstelling. Diepe patronen worden blootgelegd en de natuurwezens en elementen uit het magische rijk steunen dit proces spelenderwijs.

Handboek voor de Nieuwe Aarde

Dit boek is een spirituele gids die je in je eigen tempo begeleidt door de lessen en valkuilen van deze spannende tijd van overgang. Het boek bevat wijsheid van oude culturen en verloren beschavingen en maakt gebruik van een energiestructuur van de Tzolkin. Boodschap direct tot de ziel. (cover zelf ontworpen)

Verbonden in Licht en Liefde

‘Ik denk dat als ik doodga, ik naar de hemel ga’ was het rotsvaste vertrouwen dat mijn zeventienjarige dochter Anne Marel had toen ze te horen kreeg dat ze binnen twee jaar zou overlijden aan de gevolgen een hersentumor. Een zoektocht naar de overleden dochter van Nicole Broers, een zoektocht naar haar zelf.

Voor Nicole Broers mocht ik naast de begeleiding van haar Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder, de cover voor haar persoonlijke en ontroerende boek ontwerpen.

Ontwikkeld met
en voor klanten

Dreaming into Existance

Na een aantal jaren samenwerken met Reinier en hem op bepaalde lagen begeleiden, is zijn signature geland. Vervolgens heb ik de website, logo en mede dienstverlening van zijn bedrijf ontwikkeld. Gevolg, een stromende website, helder aanbod, wat direct ontvangen is door de markt. Een blauwdruk om trots op te zijn.

De Hoeve

Logo, blauwdruk en website ontwikkeld voor Hoeve de Ezelsbeek.
Een historische locatie in het Belgische Tongeren, waar verbinding en authentiek leiderschap centraal staan..

.

Beppe’s

Beppe’s producten worden ambachtelijk geproduceerd volgens authentieke recepten, die al generaties lang gebruikt worden. Deze recepten zijn veelal verkregen via onze Beppe’s en Pake’s (oma’s en opa’s op z’n Fries) en zijn van onschatbare waarde voor ons Friese erfgoed. Blauwdruk verwelkomt en beginstadia ontwikkeld samen met de founder.

Blauwdruk voor Gaianet

Voor Gaianet heb ik vanuit Bezield Geld, de organisatie blauwdruk ontwikkeld. Een complex model met als potentieel een houder voor alle projecten en teams. De energetische structuur waarin de creatie stroomt en beweegt.

Logo’s

Afgeronde Creaties

Levenswiel

Met heel veel zorg, liefde en toewijding hebben we de afgelopen 7 jaren mensen door alle lagen van het Levenswiel heen begeleid. Een multidimensionale tool, die op basis van sjamanisme en kosmische wijsheden, het wezen verwelkomt op aarde. Wordt misschien nog vervolgt in een online variant.

Bezield Geld

Met Jacob Geense hebben we de principes rondom bezield geld, kloppende waarde uitwisselingen verwelkomt. Dit concept bracht bouwblokken voor de nieuwe aarde, en staat aan de basis van het huidige concept Aquarius Business. Voor deze movement was ik de architect, en heb ik de 13 verschillende levels uitgewerkt en in vorm gebracht.

Raadsvuur – Netwerk van inheemse raden

Raadsvuur had als doel de oorspronkelijke netwerken van wijzen met draagkracht te herstellen, zodat de oerwijsheid weer een gerespecteerde plek kreeg in de samen-leving. Vanuit een natuurlijke herordening worden we uitgenodigd om onze rechtmatige plek in te nemen. Deze co-creatie heeft van de periode van 2016 tot 2020 op de achtergrond vele collectieve velden mogen opschonen, en het vooroudelijke veld geoepend. In deze co-creatie was ik de founder, vocaliser en procesbegeleider, tot deze losgelaten wou worden en op eigen kracht in stilte verder bewegen.

De online sjamaan, wie kent hem niet? Met een camera de natuur in vlogs maken over actuele zaken, en tussendoor afgeleid worden door krachtdieren en die vervolgens betekenis geven. Hier leerde ik om zichtbaar te worden, en me niet langer te verschuilen achter concepten, maar zichtbaar live boodschappen channelen.

 

Waar het allemaal begon. Tzolkin Portal, een kanaal die kosmische boodschappen vertaalde naar actuele levenslessen. Op Facebook begon ik een pagina die uiteindelijk 2500 volgers had, internationaal. Vanuit hier begon ik workshops en readings te geven. Ik begon mijn bedrijf, en ik schreef mijn eerste boek, het Handboek.

.

 

Wees welkom

Verandering in je leven, komt van binnenuit..