Voor leiders van de nieuwe aarde

Business Coaching

Routekaart van je leven

Wat zijn je levenslessen, bouwblokken, stappen die je hebt te zetten?

Poort naar Nieuwe Aarde

Wat maakt je vrij van oude conditioneringen, verstrikkingen en oud karma?

De heilige inwijding

Eenmaal vrij, wat heb je te doen, wat is jouw rol en heilige missie?

Business coaching voor de Nieuwe Aarde

Guidance voor jouw als ondernemer

Wanneer oude structuren en werkwijzers niet meer vervullen. Je vastloopt in een oud systeem, een roep voelt naar iets nieuws, maar nog niet helder hebt wat ervoor in de plaats komt? Biedt Aeréon Blueprint Creations een helder pad richting je bestemming. Door je droom centraal te stellen, beginnen we aan een reis waarin jij de voorwaarden schept zodat je diepste geschenken tot leven komen. We ontwerpen niet alleen een nieuwe aarde businessmodel, maar een realiteit waarin je diepste wezen de wereld kan betreden. Zodat jij kan eindelijk kan gaan beginnen, waarvoor jij hier gekomen bent

Bandbreedte voor transformatie

Productvormen

• Ben je bezig met een nieuw concept, brand, product, organisatie structuur?
• Wil je de “diepere laag” integreren in je naam, logo en bedrijf uitstraling?
• Zit je in een transformatie proces met je bedrijf, en verlang je naar een uitlijning met de “ware bedoeling” ?

Dan is Aereon Creations er voor jou..

Door contact te maken met jouw bedrijfsblauwdruk neutraliseren we de ruis zodat glashelder wordt:

• Wie je bent 
• Wat je doet 
• Waar jouw unieke kracht zit
• Wie jouw ideale klant is
• Welke workflow past bij je essentie 
• Welke pricing klopt bij jouw waarde
• Wat het pad is naar je bestemming

In een traject doorlopen we het geheel
Ook support op een of twee topics is mogelijk

Hoe werk het?

We plannen samen een vrijblijvend gesprek in
In deze eerste kennismaking staat de mens en missie centraal. We werken aan een veilige basis, waarin we kunnen voelen dat er iets magisch wil gebeuren. We gaan de kern van het verlangen trachten te vangen.

Ontvangen van een vrijblijvend voorstel
Vanuit het eerste gesprek hebben zich vaak al de contouren laten zien van de samenwerking. De missie, obstakels, blinde vlekken, schaduwen, en het gewenste resultaat. Dit werk ik uit in een helder voorstel met verwachte tijdsduur en investering.

Start van het traject
Als alle lichten op groen staan beginnen we aan het traject. Op dat moment ontstaat er een heilige ruimte rondom de samenwerking al zal er op veel lagen beweging ontstaan. De sessies brengen elke keer weer helderheid in de processen die in beweging zijn.

 

Waarom?

Voordelen van jouw blauwdruk

We komen allemaal met een unieke bedrading en missie naar de aarde. Maar deze is niet altijd compatibel met het huidige systeem en de markt. In sommige gevallen vergeten we onze essentie, dat wat ons zingeving geeft. Of raken we het contact kwijt met de realiteit. Een op maat gemaakt blauwdruk brengt de droom en realiteit samen. Dat gebeurd via proceswerk, coaching, niche- en blauwdruk-ontwikkeling

Testimonials

Wat zeggen ze?

Ik volg nu samen met Jan Pieter Schreur het programma van Aereon Creations en wat heeft het me al veel opgeleverd. Ik creëer en manifesteer vanuit mijn vrouwelijke energie, dus van binnenuit en ik heb daarbij de mannelijke energie nog nodig, zoals structuur, grenzen en overzicht. We zijn de organisatie nu op een andere manier aan het neerzetten, met de juiste mensen op de juiste plek en dit alles conform de energetische blauwdruk van het centrum, van mij en van de ander. En ook kijken we, werk ik aan de stukken/blokkades die nog bij mij spelen om werkelijk tot manifestatie te komen van de organisatie. Dit gaat op heel diep niveau, mijn eigen stukken, stukken die ik draag voor mijn ouders, vorige levens, collectief en andere dimensies.

In één woord, WOW

Kortom, blij en dankbaar voor de blauwdruk van Jan Pieter.

Nicole Broers

Nieuwe tijds lichtcentrum

We zijn bezig met een prachtige droom, het bouwen van een nieuwe aarde, waar veel mensen op af kwamen. En Jan Pieter heeft geholpen met het juist positioneren van de mensen, doormiddel van het maken van de organisatie blauwdruk.

Ik heb nu een afbeelding die ik kan laten zien die in een oogopslag heel duidelijk maken; wat we aan het doen zijn, hoe groot en complex het is, en tegelijkertijd de eenvoud van als mensen de juiste plek vinden.

Het geeft rust, bedding en helderheid, het hele speelveld is duidelijk en bovenal, mensen voelen dat met het laten zien van de blauwdruk er en energetisch heel veel gebeurd, kippenvel, ontroering.

Ik raad dit aan alle bewuste leiders en ondernemers, die open staan op een multi-dimensionalere kijk op het business en organisatie.”

Daan Gorter

Gaianet

Samen met Jan Pieter heb ik meerdere sessies gedaan om helder te krijgen wat mijn oorspronkelijke missie is en hoe die tot uiting komt in Oude wijsheid – Nieuw bewustzijn. Waar nog struikelblokken zaten en waar die ontstaan zijn.

Met behulp van de Business Blueprint hebben we de juiste balans kunnen vinden. De vervolgactiviteiten die ik ontplooi sindsdien kan ik met veel meer rust uitvoeren. Keuzes worden makkelijker gemaakt en ik heb een stevigere gronding gevonden in mijn eigen rol. Het is van grote ondersteuning geweest in een fase waarin ik een paar belangrijke stappen wilde maken. Sindsdien verloopt het proces in een mooie flow. En het ondersteund me in de richting waar ik naar toe werk voor de toekomst.

Wat mij vooral aanspreekt is dat ik niet met de zoveelste methodiek aan de slag ging, maar dat de informatie uit mijzelf kwam. Ik de onderlinge verbanden zag tussen wat innerlijk in mij mijn drive is en wat ik tot uiting breng met Oude wijsheid – Nieuw bewustzijn. Het hoort bij mij, het ademt uit wie ik ben, voorbij een bestaand concept of format.

Frederieke van der Lijn

Oude wijsheid Nieuw bewustzijn

Het traject met Jan-Pieter heeft mij meer inzicht gegeven in mijn bedrijf. Mijn drijfveren, waarom ik doe wat ik doe en daarmee: hoe ik verder moet. Jan-Pieter is als coach betrokken, geduldig en maakte genoeg ruimte voor mijn proces. De winst merk ik vooral op het energetische aspect: het uitlijnen en zichtbaar maken van alles wat er in de onderstroom van mijn bedrijf meespeelt. Energetisch is er veel opgeschoond, waardoor mijn werk nu helemaal zuiver en helder voelt. Ik weet wat ik aan wil bieden en aan wie.”
Daphne Koenders

Metgezel

“Jan Pieter heeft mij enorm veel helderheid gebracht in het vinden van mijn kracht en mijn plek. Waar chaos en onduidelijkheid was kon hij via zijn energetische helderziendheid daar overzicht en transformatie op brengen. Daarnaast heeft hij een ontzettende zachte kracht die heel veel bedding geeft om duistere delen aan te kunnen kijken en te omarmen. Hij brengt een zachte transformatie van het ego en een helderheid van de ziel.”
Mapije de Wit

Mapije Art

Verschillende elementen

Waar bestaat de begeleiding uit?

Sacred Space & Heilige wetten

Door helderheid te creëren wat thuis hoort bij je missie ontstaat helderheid over wat binnen en wat buiten jouw  bedrijf hoort. Daarbij hoort het definiëren van grenzen om missie te waarborgen van bedrijf. Hiermee weet jij jouw heilige wetten te bewaken tijdens je bedrijfsvoering.

Levendige en stromende structuren

Kaders zijn flexibel en daardoor duurzaam. Ze bewegen mee met de interne en externe ontwikkelingen. Het mysterie, het ondefinieerbare krijgt zo ruimte. Hierdoor kan het vrouwelijke stromende element, zichzelf zijn. Er is ruimte voor spontaniteit, zin, passie, stroming en plezier.

Jouw ‘nieuwe aarde’ business

– Leer ‘nee’ zeggen om ‘ja’ te zeggen tegen je blauwdruk
– Doorwerken blokkades, licht schijnen op uitdagingen
– Vertrouwd raken en meer ondernemen vanuit intuïtie
– Gebruik van archetypes als spiegel in situaties maken, zodat lastige thema’s luchtiger zijn om aan te kijken

–  Dat wat je al lang voelt, maar ongrijpbaar voor je leek, krijgt eindelijk een plek, taal en werkvormen.

Begeleiding, nazorg bij implementatie

– Middels systemisch werk het speelveld in kaart brengen
– Het proces naar de geboorte van heilige missie en pad
– Vorm geven aan je product, dienstverlening en/of bedrijf
– Waarborgen van concept en product, dat het de connectie niet verliest met de signature en de droom

– Routekaart, concept- en stappenplan:
hoe je signature organisch neerzetten in de wereld.

Mapije - Visual Artist

“Ik weet nog steeds niet hoe je het doet, maar je doet het goed.”

Jantine Coehoorn - Own your Flow

“Het spaceholden, de aanwezigheid en de enorme groei. Het veld wat je neerzet is ZO groots en voelbaar. Danjewel daarvoor.”

Hidde Ātman Ananda Jwi Zuwun

“Je helpt me wijs te worden in het multi-dimensionale veld, hoe dat werkt. Het is zo krachtig, waardoor je beter begrijpt hoe je relateert met jezelf, mensen en het land.”

Wees welkom

Ben jij klaar voor de grote overtocht?